Ondergoed, Uncategorized

Luikse held in ondergoed overmeestert twee overvallers

Luikse held in ondergoed overmeestert twee overvallers

Een inwoner van de rue de la Boucherie in Luik heeft voorbije nacht op eigen houtje én in zijn onderbroek de twee overvallers van een voorbijganger in zijn straat achtervolgd én gegrepen.

De bewoner werd gewekt door geschreeuw in de straat. Hij zag dat een voorbijganger door een gewapende man werd bedreigd, terwijl zijn medeplichtige de laptop van het slachtoffer probeerde te grijpen.

Gooit met glas
De getuige gooide eerst een glas naar de aanvallers. Daarna liep hij de trap af en ging in zijn onderbroek de straat op, waar hij de achtervolging op de twee mannen inzette. De gewapende overvaller nam hem nog onder vuur, maar het wapen was slechts een alarmpistool.

Naar café
Uiteindelijk kreeg de achtervolger de schutter te pakken. Hij ontwapende hem en sleurde hem mee naar een café op de Place du Marché, waar hij de schutter achterliet in de handen van de stamgasten. Hij liep terug naar buiten, spoorde ook de medeplichtige op en bracht hem naar dezelfde kroeg.

Lantin
De twee overvallers zijn beide Luikenaars en gekend bij het gerecht. Ze werden aan het parket van Luik overgedragen en gearresteerd. Het duo zit vast in de gevangenis van Lantin. Het slachtoffer bleef niet ter plaatse en kon niet geïdentificeerd worden. (belga/kh)

Een link naar het origineel bericht vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *