Uncategorized

De perfecte heren zwembroek

De zomer is begonnen! Ook al zijn de stranddagen nog maar op een hand te tellen, het wordt tijd voor de nieuwste heren zwembroek. We vinden het allemaal heel belangrijk dat we er goed uitzien op het strand. Zodra de zon flink haar best doet, liggen we massaal aan het water. Dus mannen, reden genoeg om de perfecte heren zwembroek paraat te hebben.

Voor haar die naast je loopt of voor haar die langs je loopt, jij mag zelfverzekerd zijn.

Surfers swimwear

Laat je benen zien in de perfecte heren zwembroek.

Het veel te grote surfersmodel doet niet meer mee. Punt. Ze zijn niets verhullend en zakken af. Nee, de meeste vrouwen houden daar niet van. Heb jij dat soort heren zwembroek nog in je kast liggen, dan is het serieus tijd voor een nieuwe heren zwembroek.
Vrouwen houden van een mooi zongebruind lijf, waaronder ook je benen. Praktisch gezien ook ideaal. Hoe minder stof om het lijf, hoe sneller het droogt. En zeg nou zelf, het beweegt een stuk lekkerder tijdens een potje voetvolley.

Je hebt de keuze uit verschillende modellen. De boxers en de wat kortere heren zwembroeken zijn helemaal 2016. Ze zijn tegelijkertijd mooi en casual genoeg om als korte broek te dragen. Na je strandbezoek kun je dus prima nog even door dat stadje slenteren of op een terrasje genieten van je drankje.
Mocht je de zon op gaan zoeken en je komt graag bruin terug in ons kikkerlandje, dan zijn de strakke hipsters echte aanraders. Ze laten je er direct sportief uitzien, je zwemt sneller dan in een short en de stof droogt binnen no time.

DUIK IN STIJL MET JE EIGEN STIJL HEREN ZWEMBROEK.

Nu je zorgvuldig je model hebt gekozen en er helemaal zeker van bent dat je je zwembroek niet gaat verliezen na je geweldige duik, is alleen nog jouw kleur van belang.
Wat betreft de kleuren kun je in 2016 alle kanten op. Houd je van basic, dan zijn er genoeg unikleuren te vinden. Zoals donkerblauw of wit, maar ook helderblauw of frisgroen. Ga je voor stoer, dan is de verwassen look misschien wel jouw stijl.
Dus, voor welke zwembroek ga jij deze zomer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *